Zlínské stavby, a.s.

[ O SPOLEČNOSTI ]

Stavíme již 25+ let

Jsme stavební firmou, která působí na českém trhu od r. 1996. Našimi klienty jsou zástupci z oblasti veřejného sektoru, podniky, investiční společnosti i jednotlivci, kterým dokážeme splnit jejich individuální požadavky na výstavbu. Oceňují nás za férový přístup, za ním si stojíme.

[ ]
let na trhu
[ +]
realizovaných staveb
[ +]
zkušených pracovníků
[ +]
střediska v ČR
[ CO STAVÍME ]

Jaké stavby realizujeme

  • 01
    Bytové domy
  • 02
    Průmyslové stavby
  • 03
    Občanská vybavenost
  • 04
    Infrastruktura
Velké i menší bytové domy, apartmánové domy, domy bytovými jednotkami, rekreační zařízení, hotely, penziony
Skladové a expediční haly, průmyslové výrobní či montážní haly, kanceláře, gastro provozy, letištní hangáry, administrativní haly, logistická centra. Haly ocelové, montované, prefabrikované nebo železobetonové či monolitické.
Info střediska, obecní a městské úřady, smuteční síně, základní a mateřské školy, zdravotní střediska, domy sociálních služeb (domovy se zvláštním režimem), zdravotní střediska, sportovní areály, městské bazény, zdravotní a rekondiční zařízení, hasičské zbrojnice
Ostatní stavby - protipovodňové stěny, kanalizace a ČOV, silniční propustky atd.
[ NAŠE STŘEDISKA ]

Najdete nás
na Moravě i v Praze

Středisko Újezd
Újezd u Valašských Klobouk (ZL kraj), Újezd 390 Pobočka firmy, účetní oddělení, naceňování zakázek, příprava staveb a rozpočtové oddělení.
Středisko Březůvky
Zlín - Březůvky 275 Pobočka firmy s obchodním oddělením, přípravou staveb a rozpočtovým oddělením.
Středisko Praha
Velké Přílepy, Polní 21
Výrobní středisko se zázemím pro stavbyvedoucí, mistry a ubytováním

Historie

1996
ZALOŽENÍ SPOLEČNOSTI ÚJEZD
V roce 1996 byla Radkem Hlavičkou založena  v Újezdu akciová společnost Zlínské stavby, a.s. Společnost se postupně rozrůstala a začala se zabývat kromě drobných staveb i stavbami s větším objemem, který se úměrně navyšoval až k velkým zakázkám.

2008
PRAŽSKÁ DIVIZE (VELKÉ PŘÍLEPY)
V roce 2002 jsme získali velkou zakázku v Praze – letiště Ruzyně. Tímto započalo pomalé rozšíření působnosti z Moravy do Prahy a středních Čech, kde postupně začala vznikat samostatná divize v Praze. S ohledem na rozšíření množství zakázek v Praze, jsme v roce 2008 zakoupili budovu ve Velkých Přílepech, kde nyní sídlí naše pražská divize Zlínských staveb.

2017
DIVIZE BŘEZŮVKY
Firma Zlínské stavby, a.s. se postupně během let rozšířila o dceřinné společnosti – Pragconstruct, H&B stav real, P&R air. V roce 2017 firma zakoupila administrativní budovu na Březůvkách, kde dnes sídlí zlínská divize.

2019
ZMĚNA VEDENÍ
V roce 2019 po úmrtí zakladatele společnosti Radka Hlavičky převzal vedení celé společnosti jeho syn Tomáš Hlavička.

2021
REDESIGN SPOLEČNOSTI
Od roku 2021 společnost po 25 letech redesignovala své logo do modernějšího vizuálního stylu. Firma se postupně modernizuje a připravuje na Stavebnictví 4.0. Na základě toho vznikla samostatná technologická divize. V dalších letech nám jde o růst výkonnosti a expanzi do dalších oborů stavební výroby. Naše společnost chce dále upevňovat postavení na trhu nejen ve Zlínském kraji, ale také v Praze a po celé České republice.